loading spinner

I.v.m vakantie zijn wij gesloten van 30 Juli t/m 31 Augustus, U kunt wel gewoon u bestellingen doen echter worden die pas na 31 Augustus geleverd.                  FIJNE VAKANTIE!

WMF 8000S met 2 bonen Canisters
  • WMF 8000S met 2 bonen Canisters

WMF 8000S Basic of Active milk (occasion)

€ 6.043,95
Inclusief belasting

De WMF 8000s (Volledig gereviseerd)

12 maanden volledige garantie

De 8000S is een hoog volume super automatische koffiemachine met hoog volume, die met een druk op de knop echte koffiespecialiteiten op basis van espresso produceert. Het wordt aanbevolen voor een dagelijks volume van 500 dranken en bevat alle toonaangevende technologieën van WMF en meer.

De WMF 8000S is bekroond met de felbegeerde iF Design Award voor zijn innovaties in product design. Of het nu gaat om een ​​druk conferentiecentrum, een luxe hotel, de QSR-omgeving of een druk kantoorgebouw, de WMF 8000S is de veelzijdige hoog volume koffiemachine voor al uw behoeften.

KoffieboonOp basis van verse koffie bonen.

Instant, Basic, Active, Dynamic Milk of Chocomel
Aantal
Op voorraad

  • U product met 5, 7 of 12 maanden volledige garantie. U product met 5, 7 of 12 maanden volledige garantie.
  • Wordt geleverd op gewenste locatie en  afgeregeld naar wens. Wordt geleverd op gewenste locatie en afgeregeld naar wens.
  • Algemene voorwaarden Marcoffee International Algemene voorwaarden Marcoffee International

De WMF 8000s (volledig gereviseerd) is een volautomaat die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Daarnaast is het ook mogelijk om de WMF 8000s uit te breiden met een extra bonen canister en chocomel.

Hierbij beschikt hij over de volgende eigenschappen;

Basic MilkWMF Basic Milk uitvoering.(standaard)

Active milkWMF Active Milk uitvoering.(optie)

WMF Active Milk System - Hiermee kunt u warme en koude geschuimde melk dranken bereiden uit een enkele machine. Een 8″ Touchscherm voor geïndividualiseerde menu-instellingen, instructieve schoonmaak animaties. Onafhankelijke zet temperaturen voor elke koffiesoort. Tot 4 product hoppers met een visueel leeg signaal. Nieuwe maalschijven met hoge capaciteit (4 g / sec maalsnelheid), die minder slijpgeluid hebben en gemakkelijk kunnen worden afgesteld. Een nieuw ontworpen elektronisch systeem om de melktemperatuur in te stellen, met realtime temperatuuraanpassing. Nieuw ontworpen vaste uitloop met een handmatig aangepast kopjesplateau. Zelf Bedieningsfuncties met een brandings vergrendeld menu.

koffievariaties van een 4 canister met chocomelk

Heetwater     Cappuccino     KEXIAnkq9D1zWsRiHrGNsL-0tL6YArUsx0Z_BGjg-IxI5RWqGZGZgmVyiBUjCK6PG95S8lxfWHnuGBeVWxL7BAQz80AUeIpuPMVlgzLpucG3NDhZO8vcXb5k79TYOb-Q8jrqYe0X     Espresso   Koffie CremeDecafeMelkschuimHete MelkChoco

Heetwater, Cappuccino, Latte macchiato, Espresso, Café Crème, Café, Melkschuim, Hete melk, Choco

Basic type 2 grinder
2 Items

Datasheet

Afmetingen koffiemachine (MM, hxbxd)
390 x 744 x 598 mm
Capaciteit per uur
180 (Espresso)
Krachtstroom optie
3P/N/E 400V 6 - 7 kW
Stroom
1P/N/E 230V 2.6 - 3.8 kW
Gewicht
76 kg

Specifieke referenties

Gereviseerd

Je bent misschien ook geïnteresseerd in