loading spinner

I.v.m telefonische Storing zijn wij te bereiken op volgende telefoon nummers +31(0)850814080 of +31(0)648043359

Schaerer Twin 500 (occasion)

€ 3.932,50
Inclusief belasting

Schaerer Twin 500 (volledig gereviseerd)

12 maanden volledige garantie

Veel capaciteit en veel smaak.

Twee onafhankelijke zetgroepen.

Beschikt over een dubbele bonencontainer, een Geïntegreerde koelkast, draait 240 kopjes per uur, met volautomatische cappuccino.

KoffieboonOp basis van verse koffie bonen

Aantal
In voorraad

  • U product met 5, 7 of 12 maanden volledige garantie. U product met 5, 7 of 12 maanden volledige garantie.
  • Wordt geleverd op gewenste locatie en  afgeregeld naar wens. Wordt geleverd op gewenste locatie en afgeregeld naar wens.
  • Algemene voorwaarden Marcoffee International Algemene voorwaarden Marcoffee International

Schaerer Twin 500 (volledig gereviseerd)

Dubbele capaciteit in een machine.

De pure smaak van espresso gevangen onder een mooie crème laag. En dat 240 keer per uur? Dat is mogelijk met de Schaerer 500. Met twee zetgroepen en een geïntegreerde koelkast voor melk is deze machine een echte alleskunner. Snelheid zonder ook maar een concessie te doen aan waar het allemaal om begonnen is: genieten van een authentieke, lekkere espressokoffie. Eenvoudig te bedienen en uitgerust met veel extra's. Dat maakt deze machine even verleidelijk als de smaak van haar espresso.

Standaard helemaal compleet Twee zetgroepen.

Twee espresso's en twee cappuccino's, of gewoon  vier koffies. In een keer, dat schiet lekker op. Mogelijk dankzij de twee  onafhankelijke zetgroepen. Dubbele bonencontainer. Erg handig als u de machine minder vaak wilt bijvullen of als u verschillende melanges voor café crème en cappuccino gebruikt. Vers en koel. Dankzij de geïntegreerde koelkast en de gekoelde melkleiding  blijft de melk altijd koel en vers. Hierdoor past deze machine uitstekend in een HACCP-programma. Warmhoudplaat. Op de bovenzijde van de machine kunt u uw porseleinen kopjes verwarmen. Een warm kopje draagt bij aan de perfecte espresso.

Eenvoudige bediening Keuzetoetsen.

Een overzichtelijk bedieningspaneel met voor vrijwel elke  koffievariant een keuzetoets. Cappuccinobereider. Met een druk op de knop heeft u volautomatisch  een perfecte cappuccino of koffie verkeerd.

Kwaliteit, in machine en melanges.

Over Schaerer. Dit Zwitserse bedrijf maakt al sinds 1924 espressomachines. Degelijke, betrouwbare apparatuur waar u altijd op kunt rekenen. Melanges. De perfecte combinatie: de Schaerer en de koffiemelanges van Marcoffee International. Samen zorgen ze voor espresso van een zeer hoge en constante kwaliteit

9049000000972
3 Items

Datasheet

Afmetingen koffiemachine (MM, hxbxd)
660 x 750 x 610 mm
Max aantal kopjes per dag
450* uitgaande van 125 ml per kop koffie
Capaciteit per uur
240* uitgaande van 125 ml per kop koffie
Vaste water aansluiting
Ja
Stroom
230/400 V 3 N~, 50 Hz, 16 A, 9,8 kW (krachtstroom
Gewicht
74 kg

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in